Zdravím,
za nic na světě se mi nedaří provést instalaci Avast Free Antivirus na jeden stroj. Vždycky mi končí s chybou, že instalace nebyla dokončena a mám restartovat PC.
První pokus o instalaci byl na Win10 Home x32 build 10240, další pokusy pak byly po upgradu na build 10586.17
Všechny výskyty výrazu Avast jsem odstranil z registru, o Avastnu není nikde zmínka ani v Program Files, ani v uživatelském profilu v AppData. V podstatě mimo instalátoru není nikde nic na celém HDD. Nevím, jestli nemohlo dojít k poškození prvního pokusu o instalaci s tím, že “někde” “něco” zbylo a proto se to teď nedaří, ale už opravu nevím co a kde bych měl hledat.
Přikládám odkaz na protokol z neúspěšné instalace.
Na novou instalaci se mi rovněž nepovedlo nainstalovat Avast Free Antivirus. Nějak mě to zrovna nepřesvědčilo, že bych si měl něco od Avastu kupovat, když se Free verze ani nenainstaluje. :-\
to zburget: mohl byste nam jeste nahrat seznam nainstalovanych aplikaci? Nekdy se muze stat, ze nejaka aplikace instalaci Avastu zablokuje. Dekujeme za Setup.log.
to 1cabas a herzig: Muzete nam prosim dat seznam nainstalovanych programu a nahrat soubory Setup.log a event_manager.log?
Na Win7/8/8.1/10 je najdete v adresari