Dobrý večer, mám podezření, že Avast způsobuje problémy se stahováním souborů (stahování se restartuje - 4shared Desktop, stahování se dokončí, ale soubor je poškozený - Google Chrome. Proto jsem zkusil při stahování antivirus vypnout, stahování šlo bez problémů, tak jsem chtěl zkusit jej opět zapnout, ale zamrznul. Spustil jsem opravu, ale ta zamrzla na spouštění souboru VistAux.exe. Jelikož mám zapnutý obranný mechanismus nemůžu teď procesy ukončit. Jen se mi podařilo zjistit, že ten výše zmíněný proces čeká na AvastSvc.exe, který je spuštěn dvakrát. Děkuji zapomoc.
PS: OS Windows 8.1
Tak jsem killnul avastui.exe a VisthAux.exe pomocí Unlockeru - divím se jak je možné, že to zvládl, když ve správci úloh to nešlo. Bohužel proces AvastSvc pořád vi Po té se mi objevila hláška, že instalace byla dokončena. Zkusil jsem ji spustit znovu, ale dopadlo to stejně. Zkusím restart.
Mam uplne stejny probrem. Koupil jsem novy pocitac a po nainstalovani Avastu jsem nemohl nic stahnout. Vsechny soubory byly jakymsi zpusobem poskozene. Neslo dokonce ani provadet stahovani aktualizaci pro Win7
Po vypnuti, vse fungovalo.
To same pri stahovani pres klient STEAM. Rychlost padle skoro k 0 a proste konecna. Nevim co s tim dal.
Tak mě už to asi zhruba týden funguje normálně. Už si nemusím na to, že mám před stahování štíty vypnout a po jeho dokončení zase zapnout. Zajímavé ovšem je, že mám pořád stejnou verzi, aktualizovala se pouze virová databáze.