Witam,
Mam problem który może ktoś z Państwa pomoże mi rozwiązać. Na początku lipca kupiłam licencję na program GrimeFighter na 1 PC na rok, wszystko działało jak należy program przeskanował cały system, komputer włączał się szybciej. Niestety nie wiadomo czemu dwa dni temu coś stało mi się z systemem i pomimo prób reanimacji komputera musiałam wybrać ostateczną opcję czyli format komputera. Nic strasznego, wszystko miałam zapisane i poukładane… jedyny problem mam z licencją avast. Po sformatowaniu komputera i zalogowaniu się na konto wyszło na to że mam zapisane dwa różne urządzenia i to na tym wcześniejszym jest licencja która będzie trwała jeszcze przez prawie rok. Wiem że można przenieść licencję z jednego urządzenia na drugie tylko problem jest z tym że trzeba z poprzedniego urządzenia program odinstalować, a ja przed formatem nie miałam takiej możliwości, nie mogłam wtedy wejść nawet w tryb awaryjny komputera. Stąd moje pytanie: “Czy jest możliwość przenieść licencje z jednego urządzenia na drugie, podczas gdy urządzenie na którym wcześniej była licencja nie istnieje?” i jeżeli tak to: “W jaki sposób to zrobić?”