Problémy s Avast mobile security a s VPN na mobiloch

Mám predplatených 6 vašich produktov. na PV to funguje perfektne. Ale na mobiloch XIAOMI 11 a 13 mi začali sa diať čudné veci.

1. Pri spustení Avast mobile security sa mi v pravom hornom rohu zobrazí žlté tlačítko UPGRADOVAŤ, hoci mám platenú verziu. A keď spustím kontrolu,ohlási mi, že moja IP adresa je viditeľná a ďalšie 9 chyby..Čo s tým ? Za tie roky som nemal žiadne takéto problémy.
  2. VPN : jedná sa len o mobily, vôbec nefungujú. Aj som odinštaloval a znovu nainštaloval z Google Play, no nič. Niekedy pýta licenčný kód, samozrejme oficiálny, no oznámi, že je chybné.
  3. Roky som verný a spokojný s vašími produktami ale toto ma už začína “prepáčte za výraz”, vytáčať.Celú svoju prax som pracoval ako programátor tak trochu tomu rozumiem, ale toto je nad moje sily. Ďakujem

To mi nevie odpovedať človek z masa a kostí zrozumiteľne, To sa mám celé dni prehrabávať odpoveďami od AI. No neviem, už dlhší čas uvažujem na prechod k ESETu. Záleží na vás, aj recenzie to postihnú. Je mi to ľúto lebo som bol spokojný,