Mám uvnitř jedné URL několik hesel uvedu příklad: u banky mám pod jedním heslem přístup k interbankingu a pod jiným heslem přístup k e-Broker. Obě URL začínají stejně např. http://www.fio.cz/ a o kterou adresu jde se dělí až v dalším pokračování URL adresy.
I když jsem si do názvu při zakládání hesla dal pro každé heslo jiný název a celou adresu URL, jsou v evidenci hesel vedeny pod skupinou fio.cz. Při otevírání stránky dojde k chybě a systém tam vloží nesprávné heslo. Když kliknu na ikonku hesla přímo u řádku hesel objeví se tabulka s možností volby mezi těmito hesly. Ale hesla nejsou označena názvem, který jsem zapsal, ale je tam jen pod sebou 2x FIo.cz a z toho nepoznám které je to správné heslo. To se mi děje stále. U svých stránek mám několik eshopů, kde musím vstupovat jednou jako klient, a jindy jako administrátor a vždy tam mám jiné heslo. Ale v tabulce, která vyskočí , když v řádku “eshop login nebo heslo” kliknu na ikonku hesla, tak se objeví malá tabulka, kde je opět několikrát pod sebou základní URL. A protože tám není název který jsem při ukládání k heslu přidělil stejně nevím, které heslo mám použít. K čemu tedy vůbec zadávám název hesla, když ho váš program k ničemu nepoužije. Chodit vždy do hlavního soupisu je tak nepohodlné, že asi budu muset na Váš program rezignovat. Máte pro mně řešení?
Dobrý den,
děkujeme za upozornění. Toto bylo opravdu trochu nedomyšlené. Na opravě pracujeme.
Díky
Tomáš Hellebrand
Dobrý den,
nová verze browser extension řeší zmíněný problém. Extension pro Google Chrome je již venku, update pro ostatní browsery vyjde v následujících dnech.
Ještě jednou díky za upozornění na problém.