Madem hemen cevap atıyolar sana, hocam öğren son durum neymiş. Gerçekten gümrükten mal kaçırmışızda dönmüyolar sanki
Dedim ya. Anlamadınız mı arkadaşım.
Malum vaziyetteyiz ve malum sistem yasaklamış.
Hani bir ara twitter, youtube gibi. Wikipedi hala yasak ya.
Anlaşmaya çalışıyoruz diye yazmışlar.
vpn yassak artık
Thank you for contacting Avast Customer Care.
Please note that even though providing censorship-free access to the Internet to our customers based in Turkey has been an important goal for us, due to necessary changes in our infrastructure and efforts by the Turkish government to block us, connecting to our service from Turkey is tricky at best. For the time being, although we are working hard on a solution, we do not have any workaround or suggestion that can overcome this change and make a stable connection from Turkey possible.
Şuan kullanıyorum ama bununla ilgili geri dönüş bile yapmadılar. EĞER OKUYOLARSA HEPSİNE SESLENİYORUM. LİSANS YANSIN YANMASIN AMA EN ADİ ŞEREFSİZDİR TÜM AVAST YETKİLİLERİ
Arkadaşlar belli ki Avast halletmiş.
Secureline vpn açıldı. Çalışıyor.
Kafa tutmak ve küfürle yol alınmıyor .
Daha denemedim, ama Nordvpn açıldı. Genel bir VPN engeli vardı sanırsam. En kısa zamanda deneyeceğim.
beyler bunun ne ile olduğunu bilmiyorum ama şuan telefonumdan çalışıyor. Türk telekom kullanıyorum. Ama bağlantı çok yavaş. hem mac os tan hem de windows tan denedim çalışmıyor.
Evet çalışıyor. Enteresan birşey keşfettim. Hiç teknikle alakası yok. Tesadüf keşif. Diyelim ki vpn bağlandı ama web çalışmıyor. Modemi kapatıp açıyorum ve tık herşey bağlanıyor. Aklınızda olsun. IP değişiyor herhalde, belki de kısıtlanan bandın dışına çıkıyoruz. Kimbilir?
20 şubat 2019 saat 23.00 Avast bildirim atıp duruyor bilgileriniz görülebilir dedim ki artık şu VPN premium satın alayım gittim satın aldım yarım saat önce 2 yıllık sözleşme. Ama Vpn etkin görünüyor kendisi ortada yok sonra ne oluyor derken bu forum sayfasına geldim bir de ne göreyim VPN yasaklanmış. Avast anlayacağınız bize kazık attı. Madem Ülkemde yasaklandığını biliyorsun halen daha neden satın almam için bildirim yollayıp duruyorsun. Avast captchana soksunlar göremiyorum amk.
Tekrar yasaklandı sanırım.
Uzun zamandır kullanmıyordum, bir kaç hafta önce denedim çalışıyordu. Bugün tekrar denedim çalışmıyor.
Evet tekrar yasaklanmış. 10 gün önce seyahate çıktım. Eve döndüm çalışmıyor.
Daha dün eve dönüş öncesi superonline fiber ile vpn çok güzel çalıştı.
Ancak evim Türktelekomdan int. alıyor ve bunda çalışmıyor.
Sorun Türk telekomda. Belli ki yine birşeyler yapıyorlar.
Aklıma herşey geliyor.