secureLine blocked in Turkey?

does anyone know, is the SecureLine VPN blocked in Turkey?

https://forum.avast.com/index.php?topic=223566.0

I already have a thread about this.

Delete all avast programs and install only stand alone secureline and try it again. I haven’t tried secureline yet, but my other vpn started working again once I deleted avast virus protection and avast clean up. Virus protection is likely the culprit. I’ve heard terrible rumors about it, but lets brush them aside for now and wait for an official response.

unfortunately I have uninstalled and reinstalled the software, but the problem persists, the VPN is connecting but no traffic. my Location Ankara - TURKEY

I am having the same issues for the last couple of days. Reinstall didnt work either. Any solutions?

Hi, I forwarded it.

Can we get information regarding how to set up a manual ikev2 type vpn connection to secureline servers ? Like server adresses etc ?
I used another vpn service to connect that way.

Dev-Info: Seems to be global vpn problem in Turkey. (Not only Avast is affected)

Yes, nordvpn wasn’t working as well.

I created a custom vpn on windows. They have pretty good guidelines about how to make one and I was able to get nordvpn to work.
Ikev2 seems to be a workaround the VPN problem in Turkey. So would be great if you gave us the server adress and which credentials we have to use to use to log in.

Wait for one of the devs and/or submit a ticket: https://support.avast.com/contact

They don’t answer tickets or answer way too late. I have a ticket open and still waiting for someone to respond properly.

Your ticket system is very bad, i can’t see my opened tickets on my avast dashboard, also yet no answer my ticket.

I also have the same problem. Secureline vpn connects but blocks internet connection. Some other vpn works ( like Windscribe)
Seems nobody replies from support.
I had renewing , but now I canceled .
I was using it for 5.5 years.
Nobody is giving the reason to what happened to Secureline VPN in Turkey.
Does Avast made an agreement with Turkish government?

Beyler türk telekomda sıkıntı var, türknette deneyin öyle bi problem yok. Adamlara log dosyasını yolladım cevap bekliyorum. muhtemelen bişey yapamayacaklar, süresi dolan varsa türknete geçebilir :smiley: tek çözüm bu şuan için, lisans yandı sayın.

Türktelekomdan başka şansım yok maalesef. 5 yıldır kullandığım S.VPN yandı hakikaten.
Ancak , örneğin 10 gb kota veren free windscribe çalışıyor. Ona sarıldım şimdilik.Yeni vpn satın almak riskli, ya çalışmazsa?
Bizde diğer serverlarda avast çalışıyorsa, o halde türktelekomun zoru ne?
Yeni yıl ile tabanda çalışma yapıyorlar. akn kısıtlaması kalkıyor ya. Birşeyler çeviriyorlar.
Yanlışlıkla olduğunu veya çözmeye çalışacaklarını hiç sanmıyorum.

Diğerleri aynı alt yapıyı kullanan farklı şirketler oldukları için onlara daha gelmemiştir. Sonuçta sistemleri farklı. Ama onlarada gelecektir. fakat tahmini 1-6 ayı bulabilir. Domain olsaydı çoktan gelirdide, ip farklı bişey

Nordvpn’de aynı şekilde bloklu. Denemek için 1 aylık aldım baktım çalışmıyor, teknik desteğine ulaştım hemen cevap verip yazdılar. O konuda çok iyiler. Bir takım uğraşlar sonucu NordVPn’i çalıştırmanın bir yolunu bulduk. Windows 10’un kendi VPN hizmetiyle bağlanınca çalışıyor. Yani eğer avast iKEv2 bilgilerine bize verirse, server adresi ve log in bilgileri, o şekilde bağlanabiliriz. 1 aydan sonra yeniletmeyi pek düşünmüyorum çünkü Nordvpn baya pahalı. aylık alırsan 11 dolar. 3 yıllık indirimli alırsan aylık 3 dolar, yine avasttan pahalıya geliyor.

Arkadaşlar para yanması diye bir şey söz konusu olamaz. Opera’nın free VPN browserı çalışıyor ancak para ödediğim VPN henüz 200 küsür günü varken çalışmıyor. Böyle bir şey olamaz. Ya sorunu çözerler ya geri ödeme yaparlar. 2 hafta oldu merdiven altı bir yerden ürün almışız gibi ortada kaldık. Paranızı geri isteyin.

Ne bunca yazdığımızı okuyan var, ne çözüm bulan var Avast’tan.
Paramızı kimden geri isteyeceğiz?
Supporttan ses yok. Buradan yok. Eeeee?
Win. 10 a bağlama yolunu bulursak ne ala. Öyle bile olsa bu ilgisizlik beni geri döndürmez.

Doğru diyorsun. Adamlara log yolladım vpn_engine.log dosyasını istemişlerdi. 2 gündür ses soluk yok. Yani bu kadar kötü kadroyla böyle bir şirket olmaları imkansız. Bu ne rezillik anlamadım. 1 Tane türkçe bilende yok kadrodaki okusun buraları yavşak.

Arkadaşlar az önce support a yazdım ve 10 dk sonra yanıt geldi.
Sebebi önceki mesajımdakinin aynısı.
Bloklanmışlar. Malum mesele yani. Siz anladınız.
Anlaşma sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz demişler ve kardeş şirketin linkini verip yardım alabilirsiniz demişler.
vpn aldığınız e mailde müşteri numaranız var. Supporta ad soyadı, e mail ve bu numara ile derdinizi yazınca anında yanıtlıyorlar.
Ve de belli ki üzülmüşler.