Witam, avast wykryl mi dzisiaj po poludniu wirusa i zaproponowal, ze trzeba zrobic skan systemu przy ponownym uruchomieniu komputera i ze zachwile uruchomi komputer ponownie. Potwierdzilem, by to zro il i komputer od kilku godzin nie chce sie ponownie uruchomic. Skan nie zostal zrobiony, bo nie sadze, zeby kilka godzin skanowal system. Jak wylaczam komputer to przechodzi w tryb uspienia. Probowalem zrestartowac, ale ponownie nie uruchamia sie po calkowitym wylaczeniu. Mialem juz taki pro lem jakis czas temu i nie pamietam jak to rozwiazalem, ale pamietam ze restartowalem prawie dziesiec razy komouter. Nie chce popsuc kkmoutera przez takie cos, dlatego tym razem pisze na forum o pomoc. Dodam jeszcze, ze monitor sie automatycznie wylacza po pojawieniu sie informacji, ze nie ma polaczenia video.
Podbijam temat, poniewaz zastanawia mnie, ze po dwoch tygodniach od zalozenia tematu nadal nikt nie odpisal w tym temacie, mimo ponad dwustu wyswietlen. Czegos tutaj nie rozumiem. Nie ma na tym forum nikogo z polskiej obslugi technicznej avasta?! To jest oficjalne forum tego programu i nikt nie kwapi sie pomoc uzytkownikom? O co w tym chodzi?! Prawdopodobnie, gdybym na jakimkolwiek komputerowym forum zglosil sie o pomoc, to bym te pomoc otrzymal, ale wolalem zapytac sie osob, ktore sa odpowiedzialne za ten program, a tu takie niemile zaskoczenie… Cos jest nie tak!
Wiecie co? Najlepiej usuncie polski podfolder na tym forum, bo widze, ze i tak nikt nikomu tutaj nie pomaga (patrzac na wyswietlenia i odpowiedzi w innych tematach)!!!
Co do mojego problemu, gdyby ktos tez sie z tym problemem spotkal, to ja rozwiazalem go poprzez odlaczenie kabla HDMI i podlaczeniu kabla VGA. Przez ten kabel obraz przchodzil. Cale szczescie wszystko jest ok z komputerem, ale ok 20 min trwala naprawa systemu (komputer robil to sam). Po calym procesie moglem ponownie podlaczyc kabel HDMI i wszystko dalej dziala tak jak wczesniej.