Hezký den přeji, snažím se přihlásit na stránky ČSOB, resp. nejraději bych přímo do jejich internetového bankovnictví. Objevuje se mi hlášení “Vaše připojení není soukromé.” Dovolím si požádat o radu, děkuji moc. PS: Na infolince ČSOB doporučovali pořešit AVAST. PS: Přečetla jsem si předchozí dotaz a nemám Avast AntiTrack
Dobry den, za zminene potize se omlouvame. Overil byste, prosim, jestli problem bude pretrvavat kdyz pridate web CSOB do vyjimek?
-
Otevrete program Avast Premium Security a vyberte - Menu - Nastaveni - Obecne - Vyjimky - PRIDAT VYJIMKU.
-
Pridejte adresu “https://.csob.cz/” a vyjimku potvrdte (viz prilozeny obrazek).
-
Restartujte Vas prohlizec a zkuste navstivit internetove bankovnictvi CSOB.
Super, pomohlo! Su šťastná! Děkuji moc! Hezký večer…
Do ČSOB se tedy už dostanu:) Ale chtěla bych i jinam:( Teď jsem zjistila, že mi nefunguje itesco.cz Zkusila jsem také přidat do výjimek, ale zde mi nezafungovalo… Děkuji za případnou radu…
Zkusila byste aktualizovat program Avast na novou verzi 22.11? Aktualizaci muzete nainstalovat v programu Avast Premium Security - Menu - Nastaveni - Obecne - Aktualizace - kliknutim na druhe tlacitko VYHLEDAT AKTUALIZACI.
Nasledne prosim restartujte pocitac a overte, jestli muzete navstivit problematicke weby.
Hezký den přeji, provedla jsem a funguje. Děkuji moc.