VPN skusobna doba 60 dni

Zdravim vsetkych,
riesim taky problem pred koncom roku 2019 som sa prihlasil na vyskusanie Avast VPN.
Požadovali paypal učet ale tvrdili že 60 dni zdarma.
Tak som zadal a dvakrat mi to spadlo , že nedošlo paypal prepojeniu.
Takže som to neriešil .
Ake bolo moje prekvapanie ked som zistil že na začiatku roka mi stiahli 89,99 euro pretože som si to predplatil. Meno firmy mi nič nehovorilo tak som patral ďalej a zistil som že je to Avast.
Napisal som na support že ich služby nevyužívam že chcem peniaze späť.
Zatiaľ sa neozvali .
Na paypale som objavil funkciu “SIPO” že mi to automaticky strhava peniaze a to už je iná pesnička, samzorejme to nie je firma Avast ale digitalriver.

Dobry den, za toto nedorozumeni se omlouvame. Situaci jsem proveril v databazi objednavek a mohu potvrdit, ze vase predplatne je stale aktivni - propojeni vaseho uctu PayPal tedy probehlo v poradku, prestoze vam pripojeni “spadlo”.

Obchod Digital River je skutecne distributor sluzeb Avastu, jak uvadime na strance Prodej a fakturace – Časté dotazy (“Jak ve výpisu z platební karty rozpoznám nákupy Avastu?”)

Pod vasi emailovou adresou ale neevidujeme zadny support pozadavek. Kontaktoval byste, prosim, nasi podporu na teto adrese? https://support.avast.com/cs-cz/contact/sales_other_general_pc_avast-premium-security (v policku “Cislo objednavky” muzete vyplnit nulu)

Dekuji,